ISO

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ποιότητας παροχής υπηρεσιών ISO 9001:2015 με πεδίο εφαρμογής: Παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών. Παροχή Υπηρεσιών Επικοινωνίας και Δημοσιότητας. Πρόκειται για το πιο διαδεδομένο και αναγνωρισμένο διεθνώς Πρότυπο για την διαχείριση της ποιότητας, το οποίο δεν αποτελεί μια απλή γραφειοκρατική διαδικασία, αλλά έμπρακτη απόδειξη του επαγγελματισμού που χαρακτηρίζει την OHMRES σε όλα τα επίπεδα των υπηρεσιών που παρέχει στον τομέα της Συμβουλευτικής. Το εν λόγω σύστημα της εταιρείας αποτυπώνει τις απαιτήσεις για τον συστηματικό έλεγχο των λειτουργιών, ώστε να εξασφαλίζεται η ικανοποίηση των αναγκών και των απαιτήσεων των πελατών της, καθώς αποτελεί τη βάση για την αποτελεσματική διαχείριση της ποιότητας ολόκληρης της εταιρείας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η «OHMRES ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με διακριτικό τίτλο «OHMRES Κ.Δ.Β.Μ.» εκτός από το ανωτέρω σύστημα ποιότητας που αφορά στο σύστημα ποιότητας για τις υπηρεσίες συμβουλευτικής, έχει καθιερώσει και ένα Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, το οποίο είναι σε συμμόρφωση με τις απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001: 2015 με πεδίο εφαρμογής ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ. Το εν λόγω σύστημα αφορά αποκλειστικά την λειτουργία της εταιρείας ως ΚΔΒΜ.

Επιπροσθέτως, εφαρμόζεται Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας των Πληροφοριών, το οποίο είναι σε συμμόρφωση με τις απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου ΕΛΟΤ ISO/IEC 27001:2013 με πεδίο εφαρμογής ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ , καθώς επίσης και ένα Σύστημα Διαχείρισης Πληροφοριών Απορρήτου και Κυβερνοασφάλειας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Προτύπου: ISO/IEC 27701:2019 με πεδίο εφαρμογής: ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ.

Με τα ανωτέρω συστήματα αποδεικνύεται εμπράκτως ότι ο οργανισμός είναι σε θέση να διαχειρίζεται ενεργά την ασφάλεια των δεδομένων του σύμφωνα με τις διεθνείς βέλτιστες πρακτικές, καθώς η εφαρμογή τους είναι ιδιαίτερα σημαντική για την διαχείριση εμπιστευτικών πληροφορίων και δεδομένων. Η εφαρμογή ενός τέτοιου συστήματος αποτελεί παράγοντα επιτυχίας στις περιόδους του συνεχόμενου ψηφιακού μετασχηματισμού, καθώς και της αυξανόμενης εγκληματικότητας στον κυβερνοχώρο, που διανύουμε.Ως εκ τούτου αντικατοπτρίζει τις εξελίξεις στις βέλτιστες πρακτικές στον τομέα της ασφάλειας πληροφοριών σ’ ολόκληρο τον κόσμο.

Συνεργαζόμενοι Φορείς

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Επικοινώνησε μαζί μας!

Εγγραφείτε στο newsletter μας

OHMRES

Προγράμματα

Voucher

Δράμα

ΜΑΚΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 48
Τηλ. Κέντρο: 2521100386
info@ohmres.gr

Συμβουλευτική

Πτολεμαΐδα

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ 11
Τηλ. Κέντρο: 2463027895
info@ohmres.gr

Φόρμα Ενδιαφέροντος

    Powered by