Δημοσιος Τομεας

Δημόσιος Τομέας

Ο δημόσιος τομέας αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες της κοινωνίας, καθώς παρέχει υπηρεσίες και προγράμματα που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών και την ανάπτυξη της χώρας.

Συμβουλευτική στον Δημόσιο Τομέα

Για την αποτελεσματική λειτουργία και τη βελτίωση του δημόσιου τομέα, οι υπηρεσίες συμβουλευτικής είναι απαραίτητες σε τομείς όπως η διακυβέρνηση, η δημοσιονομική διαχείριση, η ανάπτυξη πολιτικών, η ψηφιακή τεχνολογία και η διοίκηση.

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της OHMRES διασφαλίζουν τη συμμόρφωση με τους νόμους και τους κανονισμούς, την αποτελεσματική χρήση των πόρων και την προώθηση της διαφάνειας και της αποτελεσματικότητας στον δημόσιο τομέα. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν την ανάλυση πολιτικών, τη σχεδίαση αναδιοργάνωσης διαδικασιών, την αξιολόγηση προγραμμάτων και την ανάπτυξη στρατηγικών. Συμβάλλουν έτσι στην ανάπτυξη πρωτοποριακών λύσεων για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο δημόσιος τομέας, όπως η αποτελεσματική ψηφιακή μετάβαση και η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών.

Η OHMRES Συμβουλευτική κατανοώντας την αναγκαιότητα της αναβάθμισης και του εκσυγχρονισμού υποστηρίζει την εταιρεία με αξιόπιστες λύσεις και κατευθύνει στην υιοθέτηση ορθών, εκσυγχρονιστικών και ταυτόχρονα οικονομικών αποφάσεων.    Με τη συνεργασία με έναν σύμβουλο δημόσιου τομέα, οι κυβερνήσεις, οι οργανισμοί και οι δημόσιες υπηρεσίες μπορούν να επιτύχουν τους στόχους τους, να βελτιώσουν την απόδοσή τους και να παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πολίτες.

Συγχρόνως, με την αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφοριών και Επικοινωνιών (ΤΠΕ), σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες συμβουλευτικής που παρέχονται, εξασφαλίζεται η οργανωτική αλλαγή, η οποία είναι απαραίτητη για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του δημοσίου τομέα. Βασικός στόχος είναι η ενίσχυση της αξιοπιστίας του δημόσιου τομέα με την ανάπτυξη και εφαρμογή διαφανών διαδικασιών, καθώς και η άμεση και ποιοτική πληροφόρηση προς την Κεντρική Κυβέρνηση.

Α. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑ:

• Tην αναζήτηση, εντοπισμό, μελέτη και αξιοποίηση των κατάλληλων Προσκλήσεων.
• Tην υποβολή των προτάσεων έργων (πράξεων), προκειμένου να ενταχθούν και χρηματοδοτηθούν:
• Tην υποστήριξη υλοποίησης των ενταγμένων Προγραμμάτων/ Έργων μέσω Γραφείου Διοίκησης Έργου (PMO), ή Συμβούλου Τεχνικής Υποστήριξης (ΣΤΥ) τα οποία περιλαμβάνουν ενδεικτικά διαδικασίες δημοπράτησης των έργων, παρακολούθησης των συμβάσεων και επίβλεψης του έργου, τροποποιήσεις φυσικού και οικονομικού αντικειμένου, κ.α.

Β. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΜΕΛΕΤΩΝ / ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΣΥΝΩΝ ΓΙΑ:

• Tο σχεδιασμό και ωρίμανση δράσεων/έργων για να χρηματοδοτηθούν από εθνικά ή/και ευρωπαϊκά προγράμματα (πχ, ΕΣΠΑ, ΤΑΑ, Interreg κ.α)
• Tην εκπόνηση μελετών και εμπειρογνωμοσύνων στρατηγικού και επιχειρησιακού χαρακτήρα
• Kαταγραφή – αξιολόγηση – σύνταξη εσωτερικών κανονισµών και διαδικασιών λειτουργίας του Δήμου ή Οργανισμού
• Υποβοήθηση στη διενέργεια δημόσιων διαγωνισμών έργων (επιμετρήσεις κλπ.)
• Εκπόνηση µελετών αναδιάρθρωσης φορέων
• Συµβουλευτικές υπηρεσίες για τη βελτίωση της αποδοτικότητας και τη µείωση του κόστους λειτουργίας

Γ. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ:

• Τη δημιουργία, οργάνωση και εκτέλεση καμπάνιας επικοινωνίας και προωθητικών ενεργειών, ενέργειες προβολής & επικοινωνίας, συμβουλές – προτάσεις marketing
• Την οργάνωση εκδηλώσεων, ημερίδων, συνεδρίων, σεμιναρίων, συνεντεύξεων τύπου και εκθέσεων
• Τη δημιουργία ενημερωτικών εντύπων, αφισών και banners, ραδιοφωνικών / τηλεοπτικών spots, λογότυπο – εταιρική ταυτότητα και εφαρμογές, ανάπτυξη εφαρμογών και ιστοσελίδων

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Επικοινώνησε μαζί μας!

Εγγραφείτε στο newsletter μας

OHMRES

Προγράμματα

Voucher

Δράμα

ΜΑΚΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 48
Τηλ. Κέντρο: 2521100386
info@ohmres.gr

Συμβουλευτική

Πτολεμαΐδα

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ 11
Τηλ. Κέντρο: 2463027895
info@ohmres.gr

Φόρμα Ενδιαφέροντος

    Powered by